Compania de Apă sa, încă un an cu succes

În anul 2023, Compania de Apă SA și-a propus, pentru că…

Pornim întotdeauna de la nevoile clienților noștri și suntem într-o permanentă căutare pentru a le înțelege mai bine nevoile. Această realitate vine din dorința de a îmbunătăți activitatea noastră. Un serviciu pentru clienți excelent este o garanție a faptului că încercăm să depășim așteptările clienților. Ne dorim să avem o relație solidă și durabilă cu clienții noștri,

următorul buget:

  • Venituri totale de 137.400 mii lei (27,4 mil euro)
  • Cheltuieli de 130.300 mii lei (26 mil euro)

Compania a dat 383.000 lei pentru reclamă la băieți. Întrucât economia de piață capitalistă este canibal-carnivoră, este de bun augur să te faci cunoscut și să ții astfel o distanță de siguranță (safe word) față de competitorii din piață, respectiv fântânele și râurile celor sub 30 de comune rămase neatinse de molima clorului.


Mai departe…

Cei peste 670 de salariații se plimbă în 2023 de toți banii, mai exact de 600 mii lei. Pentru diurne la băieții și fetele din Companie, 150 mii lei, 30.000 euro (n.r.: chiar slăbuț!). Și pentru consiliere juridică, deși Compania are departament juridic în organigramă (doar pentru urmărit datornicii), 500.000 lei.

Doar puțin peste 14,8 mil euro au mers anul trecut spre cheltuielile cu producția, funcționarea, investițiile. Restul, !0,8 mil euro, sunt bani pe care societatea încearcă să îi cheltuie în 2023 cu salariații. Pentru că salariul mediu per salariat este de peste 6.400 lei. Cum unde, mă??! La Compania de Apă, dacă doriți să vă angajați… Poate că ar trebui să vă ridicați în picioare când auziți astfel de cifre!

Din ăștia, 160.800 euro sunt salariile directorilor

804.000 lei

Din ăștia 804.000 lei, doar 536.000 lei sunt, de fapt, salarii, pentru că 268.000 lei sunt premii și mulțumiri nespus de eterne pentru echipa managerială, adică doamna și domnul director Anexa 2 C.4. Pentru că au reușit să vă ofere un preț absolut delicios la apă și canal, desigur!


Mai departe

Tot dintre cheltuielile cu salariile mai țipă ochilor suma de 512.000 lei pe an cu… (🥁🥁🥁) membrii consiliului de administrație. Din cei 102.400 euro, doar jumătate sunt remunerații, jumătate… (🥁🥁🥁) bonusurile! Credeți voi că e simplu să te aduni cinci persoane dintre care una directorul general, nu știm de câte ori pe an (nu sunt afișate hotărârile adoptate), și să producă muncă în folosul nerecunoscătorului cetățean de Buzău, pentru 10.666 lei/lună??? Curios este faptul că în declarațiile de avere apar sau deloc.

Dar măcar patronii, cei de la ADI Buzău, s-au adunat în ceea ce azi cunoaștem drept

cele 31 de hotărâri ale adunării generale a acționarilor pentru 2023

Așadar, recapitulare!

La conducere, 804.000 lei pe an pentru:

Tot la conducere dar sezonier, 536.000 lei pentru cei 4 membri ai consiliului de administrație:

Acum, să nu vi se pară că Săvulescu, Cuza, ori Negoiță Delia nu au în comun trecutul prin firmele lui tommy-boy-privatizatull!

Pentru că au

Practic, cei de mai sus și restul de sute de angajați au lucrat și pentru ca, la investiții, din suma necesară de 189 milioane euro, doar vreo 11 mil și jumătate vin din sursele societății. Grosul, de la stat și fonduri europene.

Adică, și dacă erau niște poze înrămate în locul directorilor, a membrilor consiliului și a celor 670 de salariați, posibil să fi ieșit mai bine noi, prostălăii. Prostălăi doar pentru că doar în fața unor prostălăi ar cuteza tommy boy să iasă cu explicații nepăsător de imbecile precum că din cauza sumelor necesare investițiilor e prețul la apă și canal dacă nu pe primul loc, sigur pe al doilea din țară. În condiții în care apa e de la 3 metri sub oraș.

Este necesară și detalierea informației prin accesarea link-urilor din text


Lasă un comentariu



Blog la WordPress.com.

Descoperă mai multe la MT670

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura