Primarul Buzăului este un cimpanzeu!

Cu 7 voturi unice (sondajul nu a permis voturi sau opțiuni multiple), un CIMPANZEU este căutat pentru a fi trecut prin focurile alegerilor locale, și mare bucurie ar face unui procent dintre cetățeni dacă ar și primi ștafeta de primar în urma numărării voturilor, nu doar să candideze.

Ultima poziție în clasament este ocupată de către pe cine pune primar Marcel Ciorbă de Burtă și de către mine, ambele variante fiind creditate cu ZERO voturi.

tommy boy voevod împarte penultima poziție cu o persoană sexy și cu doamna Săvulescu de la Compania de Apă, fost subalternă constantă de-a primului.

Trei persoane plus o opțiune exprimată expres în comentarii ar prefera orice candidat din partea celorlalte formațiuni politice care nu implică PSD sau pe tbv, în timp ce alți trei oameni se declară complet indiferenți și nemulțumiți de meniul cu candidați, așadar nu ar vota cu nimeni și nimic.


Să-l ademenști, nu ai cum cu niște banane de la supermarket și doi-trei cireși japoneji de care să se bălangăne fericit în timpul liber petrecut în captivitate. Ori se va rătăci pe aceste coclauri, și apoi îl acceptăm printre noi, în libertate, ori îl vom avea dresat și întocmai precum tbv.

Evident că istoricul experienței acestui oraș cu alte primate avansate biologic și atât, nu este unul îmbucurător. Deghizați în oameni, câți nu fac frumos în preajma momentelor T Zero, atunci când emoțiile bulăului îi face să ejaculeze empatie către popor, prin toate găurile și toți porii lor, ai apropiaților lor, ai cunoștințelor și relațiilor lor?!? Dacă istoria, Doamne ferește!, s-ar repeta, doar ne-am învârti în jurul propriei cozi, în căutarea locului care ne mănâncă-n dos puternic, mereu.

Cimpanzeul este o ființă inteligentă, puternică, care interacționează cu viața în funcție de logică, dar și instinct. Precum o chimioterapie, trebuie s-o vrei, trebuie s-o și poți.



Un răspuns la „Primarul Buzăului este un cimpanzeu!”

Lasă un comentariu



Blog la WordPress.com.

Descoperă mai multe la MT670

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura