Mitică ghinionistul!(?)

Mitică ghinionistul parchează unde dorește, dar și poate, din 1 martie 2023.

În București nu (mai) există zone diferențiate tarifar sau parcare publică cu plată și rezidențială. S-au lăsat de occidentalisme și de lucruri complicate și au adaptat un regulament care nu este perfect, pentru că nu poate pretinde un grad de 100% al satisfacției, dar care măcar nu te face să-ți blestemi zilele, viața, soarta.

5 lei pe oră în oricare zi a săptămânii (08:00-20:00) este tariful fix, oriunde ai parca în Capitală într-un loc amenajat de către primărie.

30 lei costă toată ziua, de luni până duminică, sau abonament în valoare de 500 lei pe lună pentru oricare cetățean sau persoană juridică.

Riveranii plătesc 500 lei pentru un an și pot parca oriunde găsesc un loc liber în zona de domiciliu.

Cât ghinion să ai să nu fie nevoie să treci prin licitațiile cu dedicație și trafic de influență din pântecele Urbisului?

Cât ghinion să ai să nu ți se pună și ție un nod în gât sâmbăta sau duminica, vara mai ales, când sunt locuri de parcare libere iar tu trebuie să parchezi prin boscheți? Pentru că, la Buzău, locurile de parcare de reședință sunt nominale, 16 ore din 24 în timpul săptămânii și full rezervate în weekend.

Cât ghinion să ai să nu parchezi gratuit ziua, în spațiile locurilor de parcare rezidențiale lăsate goale de către cei care pleacă dimineața și invers, gratuit după-masa în parcările publice cu plată?

Este înfiorător că la 100 km se află un oraș care nu seamănă deloc cu Buzăul!

Oare de nu se gândește Marcel cel Ciorbă de Burtă să ni-l ia pe tommy boy și să-l exporte la București, să-i civilizeze dracului cu japca și p-ăia?!? N-or avea datorii?



3 răspunsuri la „Mitică ghinionistul!(?)”

Lasă un comentariu



Blog la WordPress.com.

Descoperă mai multe la MT670

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura